Blakstienų laminavimo pavyzdys merginos akys

Antakių ir blakstienų laminavimas, viskas apie tai

Pastaruoju metu grožio pramonėje pastebimas didelis natūralaus grožio puoselėjimo pokytis. Ši tendencija pabrėžia įgimtų bruožų žavesį ir laiko juos svarbiausiu grožio aspektu. Šioje natūralios estetikos eroje vis labiau populiarėja grožio procedūros, kurios išryškina ir sustiprina natūralius žmogaus bruožus. Tarp jų išsiskiria antakių ir blakstienų laminavimas.

Iš pradžių taikytas blakstienoms, o vėliau ir antakiams, laminavimas pasirodė esąs veiksmingas natūralaus grožio puoselėjimo būdas.Jis greitai tapo populiariausia tendencija ir paklausiausia procedūra grožio salonuose. Dėl jos veiksmingumo ir didėjančios paklausos išpopuliarėjo antakių ir blakstienų laminavimo kursai.

Kokios tiksliau tai procedūros? Ar verta į jas investuoti? Kokios antakių ir blakstienų laminavimo kainos reikėtų tikėtis? Šie klausimai yra svarbiausi visiems, svarstantiems apie šį natūralų grožio puoselėjimo būdą.

Kas yra antakių ir blakstienų laminavimas?

Antakių laminavimas

 Profesionalus antakių laminavimas gali dramatiškai pakeisti antakius, tai yra puiki procedūra norint  sukurti platesnius ryškesnius, pilnesnius ir daugiau apimties turinčius antakius.  Antakių laminavimas suteikia mums galimybę sutramdyti nepaklusnius netvarkingus antakius, padeda sudėlioti plaukus į tvarkingą ir vienodą formą.  Sukuria tvirtus ir madingus paryškintus antakius, bet taip pat puikiai tinka retėjantiems antakiams, antakiams, kurie galbūt buvo per vaškuoti / nupešti arba natūraliai retėjantys su amžiumi.  Antakių laminavimo procedūra puikiai suderinama su antakių korekcijos procedūromis. Klientai renkasi antakių laminavimą, kaip alternatyvą microblading ir ilgalaikėms procedūroms.  

Antakių laminavimo procedūra padeda vizualiai pakelti antakius, paslėpti asimetriškumą.Antakių plaukeliai tampa paklusnūs, kas leidžia mums išdėstyti plaukus taip, kad užpildytumėte tarpus,  suteikia daugiau gylio ir apimties iliuziją.

 Prieš ir po moters veido palyginimas, kai kairėje pusėje matomos natūralūs antakiai ir blakstienos, o dešinėje - patobulintos po blakstienų ir antakių laminavimo procedūros

Blakstienų laminavimas

Blakstienų laminavimo procedūros pagalba natūralios blakstienos yra pakeliamos nuo šaknų, dėl ko atrodo riestesnės bei ilgesnės, jos yra prisotinamos, dėl ko atrodo iki 30% storesnės bei tankesnės. Kai kurių natūralios blakstienos auga žemyn, o kitos auga tiesiai. Blakstienų pakėlimo procesas sukuria natūralų akis atveriantį efektą, kuris išlieka kelias savaites. Taip pat galima dažyti blakstienas po to, kai jos pakeliamos, kad blakstienos atrodytų tamsesnės ir tankesnės.

Ši procedūra puikiai tinka klientėms kurios nori ryškesnio natūralių blakstienų efekto, be priaugintų dirbtinių blakstienų. 

Po blakstienų laminavimo procedūros galima atsisveikinti su blakstienų tušu ir rietikliu ir atsiriboti šiek tiek nuo grožio rutinos. Nors, esant poreikiui, laminuotas blakstienas galima dažyti tušu, taip suteikiant dar ryškesnį riestų blakstienų efektą.

Antakių ir blakstienų laminavimas yra procedūros skirtos ne tik plauko formai palaikyti, bet juos ir pamaitinti. Profesionalių antakių ir blakstienų laminavimo priemonių sudėtyje gausu mikroelementų, baltymų, vitaminų bei keratino. Visos šios priemonės  drėkina plauką bei pamaitina kad jis būtų sveikas bei greičiau augtų.

Tai puiki procedūra norinčioms atauginti sugadintus, bei išretėjusius antakius ar blakstienas. 

Plačiau apie visą antakių bei blakstienų laminavimo techniką galima išmokti mūsų online kursuose - Antakių ir Blakstienų Laminavimo kursai Online.

Kiek laiko trunka antakių ir blakstienų laminavimas?

Tai priklauso nuo meistro įgūdžių bei patirties, taip pat nuo priemonių su kuriomis meistras pasirinko dirbti.

Vidutiniškai profesionaliam meistrui antakių laminavimas truks  apie 40min - 1val., blakstienų laminavimas apie 1-1,5val. 

Kiek kainuoja antakių ir blakstienų laminavimas?

Blakstienų laminavimo kainos svyruoja nuo 25 iki 50eur Lietuvoje, antakių laminavimo nuo 15 iki 35eur. Kaina priklauso nuo šalies bei miesto kuriame atliekama procedūra, nuo meistro profesionalumo bei įgūdžių, taip pat nuo priemonių su kuriomis meistras dirba.  

Ar galima pakenkti antakiams ar blakstienoms šios procedūros metu?

Negalima, jei procedūra atliekama profesionaliai su geros kokybės priemonėmis.Tačiau netinkamai atlikus procedūrą, ar netinkamai naudojant priemones galima nudeginti natūralius antakius ir blakstienas. Prieš atliekant šias procedūras būtina pabaigti antakių ir blakstienų laminavimo kursus, kuriuose išmokstama profesionaliai atlikti procedūrą. Silart Akademijoje, antakių ir blakstienų laminavimo kursų metu supažindiname su priemonių sudėtimis, kuo skiriasi vienos priemonės nuo kitų, kada geriau neatlikti antakių ir blakstienų laminavimo procedūros, faktorius lemiančius procedūros kokybę, dažniausiai daromas meistrų klaidas, ir daug daugiau..

Priežiūra po antakių ir blakstienų laminavimo procedūros.

Po procedūros pirmas 24 valandas: 

  • Blakstienų bei antakių nešlapinkite.
  • Saugokite nuo garų ar itin didelės drėgmės, ilgai nebūkite karštoje vonioje ar duše.
  • Nesilankykite pirtyje ar soliariume.
  • Makiažą akių srityje tepkite ar valykite neliečiant blakstienų bei antakių.

    Po 24 valandų: 

  • Būtina išsiplauti blakstienas bei antakius su drungnu vandeniu, tam, kad nuplauti visas priemones.
  • Nuplovus priemones nuo natūralių blakstienų bei antakių, galima prižiūrėti juos įprastai (šlapinti, dažyti tušu ir kt.).


    Antakių ir blakstienų laminavimas dar daug kam naujovė. Mėgstančioms natūralų grožį tai puiki alternatyva tušui ar priaugintoms blakstienoms. Rekomenduoju kiekvienai blakstienų priauginimo, makiažo, antakių meistrei ar kitai grožio specialistei įtraukti šias procedūras į savo sąrašą, ši tendencija niekur nesiruošia trauktis ir dar ilgai džiugins natūralaus grožio puoselėtojas.
Peržiūrėti kitus straipsnius

Palikti komentarą